KEPTA ŽUVIS SU MORKOMIS IR DŽIOVINTAIS VAISIAIS

INGREDIENTAI:
800 g lašišos filė
po 80 g džiovintų
po 100 g džiovintų abrikosų ir slyvų
spanguolių ir obuolių
60 g razinų
2 morkos
svogūnas
druskos
pipirų
majonezo

Filė supjaustykite porcijomis ir kiekvieną gabaliuką įtrinkite pipirais, druska. Svogūną ir morkas supjaustykite šiaudeliais arba stambiai sutarkuokite. Nuplaukite džiovintus vaisius ir supjaustykite. Daržoves ir džiovintus vaisius sumaišykite. Kiekvieną lašišos gabaliuką dėkite ant atskiro folijos lapo. Žuvies viršų aptepkite majonezu, ant viršaus uždėkite daržovių ir džiovintų vaisių mišinio. Užlenkite foliją, sandariai užspauskite jos kraštus. Kepkite lašišą 200 oC orkaitėje 20 min.
Patiekite su folija lėkštėje.