„Rūkiniai”

rukiniai
Išvalyti pasirinkimą
Kodas: N/A. Kategorija: .
Plačiau...

Turinys


Įžanga............................................................. 5

Dūmai ir delikatesų gamyba........................... 6

Rūkymo tikslai................................................ 6

Rūkymo būdai: šaltasis, šiltasis ir karštasis.... 6

Rūkymo priemonės.......................................... 9

Dūmai.............................................................. 10

Nuo rūkymo krosnelės iki rūkyklos................ 11

Rūkyklėlės sodui, kempingui ir iškylai........... 11

Savos gamybos rūkymo prietaisai................... 15

Rūkymo spintos............................................... 16

Skerdimo taisyklės........................................... 20

Kiaulių skerdimas ir išdorojimas..................... 20

Mėsos brandinimas.......................................... 22

Sūdymo medžiagos ir priemonės..................... 24

Pagrindinis reikalavimas – nepriekaištinga švara...........30

Mėsos gaminių paruošimas.............................. 31

Mėsos receptai.................................................. 37

Dešrų gaminimas.............................................. 43

Žalia, plikyta ir virta dešra................................ 47

Kokie dūmai tinka dešroms.............................. 47

Dešrų receptai................................................... 49

Skilandis........................................................... 51

Sūdytų ir rūkytų mėsos gaminių ydos.............. 53

Rūkytų dešrų ydos............................................ 56

Rūkytų gaminių laikymas................................. 58

Žuvų rūkymas................................................... 59

Žuvies receptai.................................................. 69

Prieskoniai......................................................... 73

Patiekalų receptai su rūkiniais........................... 80

Receptai su mėsos gaminiais............................. 80

Receptai su rūkyta žuvimi.................................. 90
Mažiau...

Knygoje supažindinama su rūkymo technologija, pateikiama daug vertingų patarimų, kaip pasirinkti rūkymui skirtus prietaisus; apdoroti mėsą ir žuvį. Pristatomi populiariausi žuvies, mėsos ir dešrų rūkymo būdai.

Papildoma informacija

Knygos Tipas

Popierinė, Elektroninė

KITI NUMERIAI
Susisiekite su mumis

Šiuo metu nesame prisijungę. Bet Jūs galite palikti mums žinutę ir mes su Jumis susisieksime artimiausiu metu.

Turite klausimų? Mes Jums padėsime.

Žinutės išsiuntimui paspauskite ENTER
PAGALBA
Norėdami skaityti pilną leidinio versiją ir aiškiai matyti tekstą, spauskite PRIDĖTI Į KREPŠELĮ ir atlikite apmokėjimą.