Nuluptus svogūnus 3 min. plikykite karštame vandenyje. Išgriebkite, nuvarvinkite ir atsargiai šaukšteliu išimkite vidurinius sluoksnius – turi likti ne mažiau kaip 0,5 cm storio sienelės. Išimtus svogūnus susmulkinkite ir su kapotomis petražolėmis, kiaušinio tryniu įmaišykite į mėsą, pagardinkite prieskoniais. Įdarykite svogūnus. Sudėkite juos į nedidelius kepimo indelius arba į skardą aukštesniais kraštais. Pomidorą supjaustykite nestoromis juostelėmis, grybus pasmulkinkite ir suberkite ant svogūnų, šalia jų. Sultinį sumaišykite su pomidorų padažu, raudonėliais ir supilkite prie svogūnų. Kepkite įdarytus svogūnus 200 ºC orkaitėje apie 50 min. Praėjus pusvalandžiui svogūnų viršų pabarstykite iki standžių putų išplaktais baltymais, sumaišytais su tarkuotu sūriu, ir baikite kepti.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos