- 50–100 įvairių salotų lapų
- 2–4 pomidorai
- 1 sunokęs avokadas
- 30–50 g šviežių sūdytų alyvuogių
- 20 g svogūnų laiškų
- 20 g pienių lapų
- 20 g pienių žiedų
- 10–20 g žlūgių
- 10–20 g balandų
- apie 30 g išmirkytų molūgų sėklų
- apie 20 g lukštentų kanapių sėklų
- žiupsnelis raudonėlio
- žiupsnelis džiovintų ir trintų papajų sėklų (vietoje juodųjų pipirų)
- žiupsnelis jūros druskos
- 50–100 ml lukštentų kanapių sėklų grietinės
- Daržoves, salotas ir žoleles susmulkinkite, užberkite sėklų, prieskonių ir užpilkite lukštentų kanapių sėklų grietine.
- Salotos tiks prie įvairių patiekalų.
Rekomenduojame paragauti su bolivinių balandų koše, kurią išsivirti reikėtų su didesniu kiekiu vandens, kad būtų minkšta ir sultinga. Į košę įberkite šiek tiek druskos ir įpilkite kanapių aliejaus, dar galima pagardinti juodaisiais ar kvapiaisiais pipirais arba džiovintų papajų sėklomis, malta Kajeno paprika, maltomis kalendrų sėklomis.