Bendras gaminimo laikas 75 min. (iš jų virimas – 60 min). Šis ryžių pudingas mėgstamas žiemą, tinka valgyti pusryčiams ar dieną. Daugeliui suomių jis primena vaikystę ir jį gaminančią močiutę. Patiekiamas pagal skonį: su cinamonu,... Skaityti toliau...
Pakruojo rajono Triškonių kaime trys jauni žmonės – Karolina Sipavičiūtė, broliai Ernestas ir Šarūnas Leimontai – neseniai pradėjo gaminti aukščiausios kokybės rankų darbo šokolado produktus. Pateikę paraišką Užimtumo tarnybai, įrangai įsigyti, jie sulaukė savarankiško užimtumo... Skaityti toliau...
Dėl geresnės puslapio paslaugų kokybės šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies) kurie renka informaciją apie tinklapyje esančių lankytojų skaičių ir jų veiksmus šiame tinklapyje. Naršydami toliau Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašyti Jūsų kompiuteryje iki naršymo tinklapyje pabaigos. Slapukų politika