Receptai

Alaus ir sūrio užtepėlė

• 0,5 kg aštraus sūrio (geriausiai tiks čederis

Skaityti toliau...

Tradicinės vokiškos bulvių salotos

• Virtos bulvės (3 puodeliai pjaustytų)
• 4

Skaityti toliau...

Blynai su karštu padažu

Patiekalas susideda iš dviejų dalių: miltinių blynų ir

Skaityti toliau...

Kepti obuoliai su medumi

Obuoliai perpjaunami į dvi dalis, išpjaunama šerdis, vietoj jos dedama

Skaityti toliau...

Troškinta triušiena

  • 250 g triušienos
  • 70 g svogūnų
  • 70 g morkų
  • 40 g
Skaityti toliau...

Bebrienos nugarinė su kauliuku

  • 300 g bebrienos nugarinės
  • 20 g raudonojo vyno
  • 20 g
Skaityti toliau...

Žaliųjų šparagų ir kokoso užkandis

• 2–3 česnako skiltelių
• 1 svogūno

Skaityti toliau...

Vištienos karis

• 400 g vištienos krūtinėlės
• 1 paprikos Skaityti toliau...

Suomiškas ryžių pudingas (riisipuuro)

Bendras gaminimo laikas 75 min. (iš jų virimas

Skaityti toliau...

Suomiškas kalakukko

Gaminamas ne mažiau kaip 7 valandas. Senovėje buvo

Skaityti toliau...
Senesni įrašai