Receptai

Mandi aviena su ryžiais

• 3 puodelių ilgagrūdžių basmati ryžių (geriausia mirkytų) Skaityti toliau...

Burokėlių humusas

• 250 g konservuotų arba virtų avinžirnių

Skaityti toliau...

Flamandiški žuvies maltiniai

• 500 g šviežių silkių (arba skumbrių) filė Skaityti toliau...

Tradicinės belgiškos midijos

• 1 kg midijų su geldelėmis (pageidautina nevirtų,

Skaityti toliau...

Sūrio paplotėliai (Arepas de Queso)

  • Puodelis kukurūzų miltų
  • Puodelis šilto vandens
  • 1/3 puodelio tarkuoto baltojo
Skaityti toliau...

Mieliniai blynai

• 3 stiklinės miltų
• 2 stiklinės pieno Skaityti toliau...

Alaus ir sūrio užtepėlė

• 0,5 kg aštraus sūrio (geriausiai tiks čederis

Skaityti toliau...

Tradicinės vokiškos bulvių salotos

• Virtos bulvės (3 puodeliai pjaustytų)
• 4

Skaityti toliau...
Senesni įrašai