Receptai

Varškės apkepas su apelsinais

  • 600 g varškės
  • 3 kiaušiniai
  • 3 šaukštai rudojo nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 3 šaukštai
Skaityti toliau...

Sriuba su kanapių sėklų grietine

  • 50–100 g baltųjų grybų Fungus
  • 100–200 g avinžirnių
  • 100 g moliūgo
  • 100
Skaityti toliau...

Šalta kava su cinamonu

  • 2–4 puodeliai atvėsintos juodos kavos
  • 2–4 puodeliai šalto pieno
  • 100–200 g užšaldyto
Skaityti toliau...

Desertas su žaliu biskvitu

  • 4 indeliai (250 ml talpos)

Biskvito trupiniams:

  • 70 g špinatų lapų
  • 100 g
Skaityti toliau...

Desertas su šalavijų sėklomis

  • 250 g šilauogių
  • 250 g braškių (gali būti ir kitos uogos)
  • 30–40
Skaityti toliau...

Ledai su prieskoniais

• 650 g bananų
• 100 g abrikosų
• 50

Skaityti toliau...

Salotos su kanapių sėklų grietine

  • 50–100 įvairių salotų lapų
  • 2–4 pomidorai
  • 1 sunokęs avokadas
  • 30–50 g šviežių sūdytų
Skaityti toliau...

Brokolių ir vynuogių salotos

  • 300 g šviežių brokolių
  • 150–200 g mėlynųjų vynuogių
  • 80 g migdolų
  • 1 sauja
Skaityti toliau...

Užkandis su lašiša

Trapus pyragas su cukinijomis ir vištiena

Tešlai:

  • 200 g miltų
  • 100 g sviesto
  • 1 šaukštelis
Skaityti toliau...
Senesni įrašai