Receptai

Dum-Gazy (jaučio uodega)

Neįprastai skambantis, bet labai skanus patiekalas. Produktus dedame

Skaityti toliau...

Mantai su aviena

Tradicinis uzbekiškas patiekalas, kurį gamina kiekviena uzbekų šeima.
Tešlai:

Skaityti toliau...

Įdaryti baklažanai

• 2–3 baklažanų,
• 200 g graikinių riešutų, Skaityti toliau...

Kürbiskernsuppe (moliūgų sriuba)

• Hokaido moliūgo (apie 1,2 kg)
• 2

Skaityti toliau...

Charčio striuba

Gerai žinomas Sakartvelo virtuvės patiekalas. Produktų kiekiai nenurodyti,

Skaityti toliau...

Močiutės agurkai

• 1,7 kg agurkų
• 45 g petražolių ir salierų

Skaityti toliau...

Kišas

• 4 menkių filė be odos
• apie

Skaityti toliau...

Brigadeiro

  • Šaukšto sviesto
  • apie 400 g saldinto sutirštinto pieno
  • 30 g
Skaityti toliau...
Senesni įrašai