Receptai

Glazūruota šoninė

1,3–1,5 kg šoninės
• 1/2 citrinos sultys
• 1 a.

Skaityti toliau...

Tikrai senoviniai barščiai su grybais

• virti burokai
• svogūnas
• pipirai, laurų lapai,
druska Skaityti toliau...

Veršiena itališkai

(Saltimbocca alla Romana)

• 300 g veršienos

Skaityti toliau...

Pasta su baklažanais

• 4 baklažanai
• 400 g vamzdelių formos makaronų penne

Skaityti toliau...

Bulvių ir kiaušinių apkepėlė

• 1 kg bulvių
• 5 kiaušiniai
• 500 g

Skaityti toliau...

Granola su svarainiais

 

• 500 g stambių avižų dribsnių
• 50 g kviečių

Skaityti toliau...

Porų troškinys

  • 1 didesnė morka
  • 5–6 porų stiebai
  • pusės citrinos sulčių
  • 1 nedidelė stiklinė šviežiai
Skaityti toliau...

Šventinis uzbekiškas avienos plovas

  • 1 kg avienos
  • 1 stiklinės avinžirnių (užplikytų ir mirkytų mažiausiai 3
Skaityti toliau...

Olandiškas pyragas su obuoliais ir cinamonu

  • 3 obuoliai
  • 200 g miltų
  • 250 ml pieno
  • 2 kiaušiniai
Skaityti toliau...

Avinžirnių ir morkų salotos

  • 2–3 morkos
  • 1–1½ stiklinės virtų avinžirnių
  • svogūnų laiškų
  • 1 saujelė
Skaityti toliau...
Naujesni įrašaiSenesni įrašai