Receptai

Zwiebelrostbraten (svogūnų kepsnys)

• 4 jautienos išpjovos kepsnelių (apie 120 g

Skaityti toliau...

Varškės ledai su trešnėmis

• 180 g varškės
• 2 v. š. graikiško jogurto Skaityti toliau...

Ratatouille (daržovių troškinys)

Produktų kiekio nėra, nes kiekviena šeimininkė gamina savaip.

Skaityti toliau...

Šokoladinis tortas Nr. 2

Tortas taip vadinamas todėl, kad visko produktų sąraše

Skaityti toliau...

Mandi aviena su ryžiais

• 3 puodelių ilgagrūdžių basmati ryžių (geriausia mirkytų) Skaityti toliau...

Burokėlių humusas

• 250 g konservuotų arba virtų avinžirnių

Skaityti toliau...

Flamandiški žuvies maltiniai

• 500 g šviežių silkių (arba skumbrių) filė Skaityti toliau...

Tradicinės belgiškos midijos

• 1 kg midijų su geldelėmis (pageidautina nevirtų,

Skaityti toliau...
Naujesni įrašaiSenesni įrašai