Užkaiskite puodą vandens, suberkite druską ir cukrų. Kai užvirs, sudėkite čiobrelius ir nukelkite puodą nuo ugnies. Atvėsinkite. Į šaltą marinatą dėkite viščiuką ir šaltai laikykite 5 val., ištraukę nusausinkite jį. Obuolius supjaustykite ketvirtadaliais, susmulkinkite salierą. Viščiuko vidų dar truputį patrinkite druska, pipirais ir prikimškite obuolių, salierų ir čiobrelių šakelių. Viršų pabarstykite druska, pipirais ir čiobreliais. Viščiuką kepkite 210 oC orkaitėje 20 min., paskui apverskite, sumažinkite temperatūrą iki 180 oC ir dar kepkite 30–40 min.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos