Knygos

Showing 1–10 of 18 results

    PROFESIONALŪS ATSAKYMAI Į VISUS KLAUSIMUS SODININKAMS, DARŽININKAMS, GĖLININKAMS


  • 4,29 Eur

     
    Knygoje pateikti profesionalūs atsakymai į dažniausiai žurnalui „Rasos“ pateikiamus klausimus apie sodo, daržo ir gėlynų tvarkymą. Informacija susisteminta abėcėlės tvarka pagal sodybose esančius pagrindinius komponentus ir augalų grupes. Paaiškintos optimalios sodo ir daržo augalų, gėlyno auginimo ir priežiūros technologijos, kurios gali padėti siekti puikaus rezultato.

     
    Mažiau...
  • Geriausi patiekalai 2

  • Išpardavimas!

    AKCIJA! Dabar tik 2,98€


    Žurnalo "Šeimininkė" leidinys "Geriausi patiekalai" kviečia gaminti maistą namuose, nes taip ir skaniau, ir sveikiau. Leidinyje rasite per šimtą įvairiausių patiekalų, kuriuos be vargo pasigaminsite savo namų virtuvėje.

    Leidinio apimtis 96 psl.

    Įprasta kaina: 4,95€ (su pristatymu)
    Mažiau...
    Pasirinkti nuostatas

    4,95 € 2,98 €

  • Šilauogės

  • Išpardavimas!

    AKCIJA! Dabar tik 6,29€


    Knygoje išsamiai supažindinama su šilauogių auginimu plantacijose ir individualiuose soduose, populiariomis veislėmis, uogų gydomąja ir maistine verte.
    Plačiau...
    Mažiau...
    Pasirinkti nuostatas

    4,95 €10,45 € 4,95 €6,29 €

  • „Pauliaus vaišės“

  • Išpardavimas!

    AKCIJA! Dabar tik 3,15€


    Jaunuoju Oliveriu vadinamo Pauliaus Strasevičiaus receptų knygos moto: nesudėtingi patiekalai iš nedaug produktų, tokius bet kas panorėjęs galėtų pagaminti.

    Knygoje, sudarytoje iš 8 skyrių, pateikiamas 141 receptas. Visi jie iliustruoti estetiškomis patiekalų nuotraukomis.

     
    Plačiau...
    Fiksavimas  Fiksavimas2 Mažiau...
    Pasirinkti nuostatas

    7,30 €8,45 € 2,00 €3,15 €

  • „Rūkiniai“

  • Išpardavimas!

    AKCIJA! Dabar tik 3,15€


    Knygoje supažindinama su rūkymo technologija, pateikiama daug vertingų patarimų, kaip pasirinkti rūkymui skirtus prietaisus; apdoroti mėsą ir žuvį. Pristatomi populiariausi žuvies, mėsos ir dešrų rūkymo būdai.
    Plačiau...

    Turinys


    Įžanga............................................................. 5

    Dūmai ir delikatesų gamyba........................... 6

    Rūkymo tikslai................................................ 6

    Rūkymo būdai: šaltasis, šiltasis ir karštasis.... 6

    Rūkymo priemonės.......................................... 9

    Dūmai.............................................................. 10

    Nuo rūkymo krosnelės iki rūkyklos................ 11

    Rūkyklėlės sodui, kempingui ir iškylai........... 11

    Savos gamybos rūkymo prietaisai................... 15

    Rūkymo spintos............................................... 16

    Skerdimo taisyklės........................................... 20

    Kiaulių skerdimas ir išdorojimas..................... 20

    Mėsos brandinimas.......................................... 22

    Sūdymo medžiagos ir priemonės..................... 24

    Pagrindinis reikalavimas – nepriekaištinga švara...........30

    Mėsos gaminių paruošimas.............................. 31

    Mėsos receptai.................................................. 37

    Dešrų gaminimas.............................................. 43

    Žalia, plikyta ir virta dešra................................ 47

    Kokie dūmai tinka dešroms.............................. 47

    Dešrų receptai................................................... 49

    Skilandis........................................................... 51

    Sūdytų ir rūkytų mėsos gaminių ydos.............. 53

    Rūkytų dešrų ydos............................................ 56

    Rūkytų gaminių laikymas................................. 58

    Žuvų rūkymas................................................... 59

    Žuvies receptai.................................................. 69

    Prieskoniai......................................................... 73

    Patiekalų receptai su rūkiniais........................... 80

    Receptai su mėsos gaminiais............................. 80

    Receptai su rūkyta žuvimi.................................. 90 Mažiau...
    Pasirinkti nuostatas

    4,34 €5,45 € 2,34 €3,15 €

  • Geriausi patiekalai

  • Išpardavimas!

    AKCIJA! Dabar tik 2,98€


    Už receptus svarbesnis – įkvėpimas
    Plačiau...
    Maisto mados keičiasi ir atsinaujina beveik lygiai taip pat kaip drabužių kūrimo tendencijos ant aukštosios mados podiumo. Tačiau protinga moteris žino, kad pernelyg didelis madų vaikymasis gali virsti maskaradu... Mažiau...
    Pasirinkti nuostatas

    3,49 €4,94 € 2,98 €3,49 €

  • „Viskas apie triušius“

  • Išpardavimas!

    AKCIJA! Dabar tik 2,79€


    Knygoje pateikiama išsami informacija apie triušių auginimą, veisimą, laikymą, ligas ir kt. Taip pat – gardžių patiekalų iš triušienos receptai.

    Plačiau...

    TURINYS


    TRIUŠIŲ KŪNO SANDARA IR BIOLOGINĖS SAVYBĖS............6
    TRIUŠIŲ VEISLĖS ..................................................................... 16
    TRIUŠIŲ VEISIMAS................................................................... 32
    TRIUŠIŲ LAIKYMAS IR PRIEŽIŪRA....................................... 43
    DEZINFEKAVIMAS................................................................... 52
    TRIUŠIŲ PAŠARAI IR ŠĖRIMAS ............................................. 54
    PAŠARAI .................................................................................... 55
    TRIUŠIŲ ŠĖRIMAS .................................................................. 66
    TRIUŠIŲ LIGOS......................................................................... 69
    UŽKREČIAMOSIOS LIGOS ...................................................... 71
    VIRUSINĖS LIGOS.................................................................... 71
    BAKTERINĖS LIGOS................................................................. 77
    GRYBELINĖS LIGOS................................................................. 86
    DERMATOFITOZĖS.................................................................. 87
    LIGOS, SUKELTOS PIRMUONIŲ............................................ 88
    PARAZITINĖS LIGOS............................................................... 89
    NEUŽKREČIAMOSIOS LIGOS................................................. 93
    VETERINARINĖ VAISTINĖLĖ, PIRMOSIOS PAGALBOS SUTEIKIMAS...... 99
    TRIUŠIŲ MUŠIMAS IR KAILIUKO LUPIMAS....................... 105
    KAIP IŠDIRBTI KAILIUKĄ NAMŲ SĄLYGOMIS................... 110
    PŪKINIŲ TRIUŠIŲ PRIEŽIŪRA IR PŪKŲ PARUOŠIMAS ........................... 116
    SKERDIENOS APDOROJIMAS, MĖSOS SAVYBĖS............... 118
    RECEPTAI................................................................................ 121 Mažiau...
    Pasirinkti nuostatas

    4,34 €5,45 € 2,79 €4,34 €

  • „Silkės ir salotos“

  • Išpardavimas!

    AKCIJA! Dabar tik 2,39€


    Gardžiausi gaspadinių iš visos Lietuvos receptai – silkės ir salotos vienoje knygelėje. Tradicijos ir naujovės, sava kūryba ir etnografinė virtuvė – visu tuo pasidalijo darbščiosios šeimininkės. Ir akiai gražu, ir skanu – kas gamins, tas įsitikins!

    Plačiau...

    Turinys


    Karštieji silkių patiekalai .......................................4

    Silkių šaltsriubės ..................................................13

    Silkė su įvairiomis daržovėmis ............................14

    Silkė su grybais ir riešutais .................................18

    Marinuota silkė ...................................................22

    Saldi silkė ............................................................24

    Silkė su vaisiais ..................................................25

    Įvairūs ................................................................29

    Silkių užkandžiai, aptepai .................................35

    Silkių padažai, užpilai .......................................38

    Salotos su daržovėmis ......................................44

    Salotos su vaisiais ............................................59

    Salotos su mėsa ...............................................69

    Salotos su grybais ...........................................80

    Salotos su žuvimi ............................................85

    Įvairios salotos ................................................91

      Mažiau...
    Pasirinkti nuostatas

    2,03 €3,45 € 2,03 €2,39 €

  • „Gražūs ir skanūs“

  • Išpardavimas!

    AKCIJA! Dabar tik 3€


    Knygoje „Gražūs ir skanūs“ išsamiai pristatomi retesni sodo augalai – vaismedžiai, vaiskrūmiai ir uogakrūmiai, supažindinama su jų auginimu, priežiūra, derliaus nuėmimu ir apdorojimu, naudingosiomis savybėmis.

     
    Plačiau...

    TURINYS


    Aktinidijos (Actinidia Lindl.).............................................................. 5
    Aronijos (Aronia L.) ....................................................................... 18
    Auksuotieji serbentai (Ribes aureum Pursh.) .................................... 24
    Avietės (Rubus L.) ......................................................................... 27
    Juodauogės avietės (R. idaeus L.) hibridas ‘Kumberlend’............. 36
    Žemuoginės avietės (R. illecebrosus Focke)............................... 38
    Baltažiedės šliandros (Mespilus germanica L.)................................... 40
    Cidonijos (Cydonia oblonga Mill.) .................................................... 44
    Erškėčiai (Rosa L.).......................................................................... 48
    Geltonžiedės sedulos (Cornus mas L.)............................................. 51
    Gervuogės (Rubus L.)..................................................................... 57
    Graikiniai riešutmedžiai (Juglans regia L.)........................................ 61
    Gudobelės (Crataegus L.)................................................................ 65
    Juoduogiai šeivamedžiai (Sambucus nigra L.)................................... 71
    Joštos – agrastiniai serbentai (Ribes x nidigrolaria)........................... 73
    Kininiai citrinvyčiai (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.)........................ 75
    Lazdynai (Corylus L.)...................................................................... 80
    Medlievos (Amelanchier Medik.)....................................................... 88
    Putinai (Viburnum L.)...................................................................... 92
    Raugerškiai (Berberis L.)................................................................. 96
    Sausmedžiai (Lonicera L.)............................................................... 99
    Svarainiai (Chaenomeles Lindl.)...................................................... 106
    Šaltalankiai (Hippophae L.)........................................................... 109
    Šermukšniai (Sorbus L.)................................................................ 117
    Šilkmedžiai (Morus L.).................................................................. 134
    Vynmedžiai (Vitis L.).................................................................... 137
    Žilakrūmiai (Elaeagnus L.)............................................................. 151
    Kai uogauja paukščiai............................................................... 154
    Literatūra.................................................................................. 157 Mažiau...
    Pasirinkti nuostatas

    4,34 €5,45 € 3,00 €4,34 €

  • „Viskas iš skiautelių”

  • Išpardavimas!

    AKCIJA! Dabar tik 2,50€


    Žinoma skiautininkė negaili patarimų ir pateikia metodinę medžiagą, kaip pačioms pasisiūti skiautinėtų rankinių, kuprinių, kosmetinių, aksesuarų, namų apyvokos reikmenų ir kitų naudingų daiktų.
    Mažiau...
    Pasirinkti nuostatas

    3,45 € 2,50 €