• 2–3 česnako skiltelių • 1 svogūno • ciberžolės • aitriosios paprikos • juodųjų pipirų • 3 v. š. kokoso drožlių • kario • 500 g žaliųjų šparaginių pupelių (gali būti ir šaldytos) • citrinos sulčių • 1 a. š. smulkinto imbiero • kelių garstyčių grūdelių (jei turite) • 3–4 šaukštų aliejaus
Prieskonius, pusę svogūno, česnaką, kokoso drožles sutrinkite grūstuvėje arba susmulkinkite prieskonių smulkintuvu. Galite naudoti ir virtuvinį trintuvą. Įkaitinkite aliejų, dėkite likusį smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką, garstyčių sėklas, pakepinkite, kol lengvai apskrus, berkite šviežias arba šaldytas pupeles, kepkite, kol suminkštės ir išleis skysčio.
Berkite prieskonių, kario mišinį su kokoso drožlėmis ir gerai išmaišykite. Galiausiai pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite aitriosios paprikos drožlėmis (jei turite) ir patiekite dubenėliuose arba ant lakštų.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos