Baklažanų suktinukai

INGREDIENTAI:

  • 2–3 baklažanai
  • 1–2 pomidorai
  • 3–4 šaukštai majonezo
  • 2–5 skiltelės česnako
  • 100 g sūdyto varškės sūrio arba fetos (galima pakeisti ir kitokiu minkštesniu sūriu)
  • aliejaus kepti

Baklažanai supjaustomi išilgai nestoromis juostelėmis ir bent pusvalandį pamirkomi smarkiai sūdytame vandenyje. Juosteles nusausinkite ir apkepkite iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje. Išimkite jas, leiskite nuvarvėti riebalams ir palikite atvėsti. Česnakus susmulkinkite ir įmaišykite į majonezą. Aptepkite juo vieną baklažano pusę, uždėkite ploną pomidoro griežinėlį, gabalėlį sūrio ir viską susukite į ritinėlį.