Pertepti:
Papuošti:
Kiaušinius išplakite su abiejų rūšių cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilkite aliejų ir gerai išmaišykite. Atskirai miltus sumaišykite su kepimo milteliais, prieskoniais, druska ir nugesinta soda. Kiaušinių masę sumaišykite su miltų mišiniu. Suberkite smulkia trintuve sutarkuotas morkas, riešutus, išmaišykite ir sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 30–50 min. (nelygu, kokio dydžio kepamoji forma) 175 ºC orkaitėje. Ar morkų biskvitas jau iškepęs, patikrinkite mediniu pagaliuku. Atvėsinkite kepinį. Kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukite arba išplakite su milteliniu ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite sūrį, įberkite žiupsnelį druskos ir dar kartą išplakite iki kremo konsistencijos. Biskvitą perpjaukite pusiau ir pertepkite kremu. Pyragą kelias valandas palaikykite šaldytuve. Prieš patiekdami į stalą jį pabarstykite milteliniu cukrumi ir papuoškite mėtomis.