Vištų krūtinėlių kepsniai

  • 1 kg vištų (tinka ir kalakutų) krūtinėlių
  • 1–2 šaukštai garstyčių
  • 1 šaukštelis kario
  • 3–4 šaukštai majonezo
  • 1 šaukštelis kmynų
  • kelios skiltelės česnako
  • žiupsnelis citrinpipirių
  • šlakelis sojų
  • padažo

Vištieną nuplaukite, nusausinkite. Sumaišykite garstyčias, karį, majonezą, įberkite kmynų ir citrinpipirių, įspauskite česnakų ir įpilkite sojų padažo. Galite įmaišyti ir prieskoninių žolelių (krapų, petražolių, čiobrelių, raudonėlių). Mišiniu gerai aptepkite mėsą. Palikite pasimarinuoti kelias valandas. Kepkite virš karštų žarijų.