• 500 g šviežių silkių (arba skumbrių) filė • 100 g batono arba saldesnio pyrago minkštimo • svogūno • dviejų česnako skiltelių • kelių ančiuvių arba jų pastos • kiaušinio • šaukšto kaparėlių, pipirų, druskos • džiūvėsėlių
Silkių filė kartu su svogūnu, česnaku, mirkytu pyrago arba batono minkštimu pertriname smulkintuvu, šakute arba mėsmale. Faršo masę išminkome su kiaušiniu, dedame smulkintus kaparėlius, ančiuvius, druską, pipirus ir permaišome. Iš gautos masės darome nedidelius plokščius kepsnelius arba kukulius, juos apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje nuolat vartydami.
Puikiai tinka patiekti su belgiškomis bulvytėmis, keptomis be riebalų, arba gaiviomis lapinėmis salotomis.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos