Savaitinio žurnalo „Šeimininkė“ leidinys „Paveldėtas receptas“ atveria Lietuvos kulinarijos paveldo lobyną.
Knygoje pateikiami lietuvių senųjų patiekalų receptai ir šiuolaikiškos jų improvizacijos. Patyrusių šeimininkių išmėginti, šiandieniam stalui pritaikyti tautiniai patiekalai kiekvieną įkvėps gaminti ir atrasti naujų skonių.
Šį leidinį galite įsigyti įvairiose prekybos vietose.
Mažmeninė kaina: 12.50 Lt | 3.62 €
Plačiau...Knygoje pateikiami lietuvių senųjų patiekalų receptai ir šiuolaikiškos jų improvizacijos. Patyrusių šeimininkių išmėginti, šiandieniam stalui pritaikyti tautiniai patiekalai kiekvieną įkvėps gaminti ir atrasti naujų skonių.
Šį leidinį galite įsigyti įvairiose prekybos vietose.
Mažmeninė kaina: 12.50 Lt | 3.62 €
ABĖCĖLINĖ RECEPTŲ RODYKLĖ
Mažiau...
Aguoninis pyragas 32 Amžinos jaunystės arbata 45 Apkepti burokėliai 33 Avienos kindziukas 81 Avižinis kisielius 83 Balandėliai su rabarbarų lapais 112 Balandėliai su žuvimi 110 Bandelės su cinamonu 70 Bandelės su šviežiais kopūstais 90 Baravykų daugiaryžis 106 Bulviniai blynai su morkomis 80 Bulviniai blyneliai su varške 30 Bulvių maltiniai 17 Bulvių plokštainis 80 Burokėlių ir migdolų pyragas 93 Burokėlių salotos 51 Cibulynė 78 Cukinijų mišrainė 37 Česnakynė 78 Čiulkis 77 Desertas „Sluoksniuotos pusnys“ 9 Duona su natūraliu raugu 64 Dzūkiškai paruošta nugarinė 48 Dzūkiškos bandos su biednuke 18 Gaivus varškės pyragas 42 Greitas tortukas 8 Greitas meduolis 58 Grikių kotletai su saulėgrąžų padažu 59 Grybukai 63 Išrūgų šampanas 83 Įdarytų obuolių pyragas 89 Kaimiška silkė 76 Kaimiška sriuba duonos kubiliuke 26 Kaimiški sausainiai 8 Kalėdų kalakutas 80 Kanapių varškė 82 Kapoti kalakutienos riestiniai 88 Karameliniai saldainiai 75 Kaukazinių slyvaičių pagardas 22 Kepta kiaulės galva 78 Kepta „letena“ 108 Kepta obuolienė 83 Keptas triušis 16 Keptas troškintas starkis 66 | Kibinai su kiauliena 68 Kiaulės galva „Vesele“ 55 Kopūstų apkepas 111 Kopūstų pyragas 30 Košaliena 53 Košės blyneliai 19 Kraujiniai vėdarai 79 Kukuliai su slyvomis 114 Kumpiu ir brokoliais įdarytos bulvės 109 Ledinukai 74 Legumina iš bulbių 61 Lietiniai su troškintais raugintais kopūstais 69 Maltos vištienos vyniotinis 36 Marinuotos morkos 37 Medaus tortas 43 Mielinis pyragas su aguonomis 34 Močiutės pyragėliai 29 Močiutės šutinys 81 Morkomis įdarytas karpis 57 Muštinis 80 Naminė duona 23 Naminis šviežios karkos vyniotinis 49 Netikras zuikis su džiovintais pomidorais 92 Obuolių putėsiai 83 Pajūrio šaltiena 67 Pamirkalas 76 Pelynų gira 65 Perlinė košė 21 Pyragas su spirgučiais 81 Pyragėliai su saldžiu įdaru 39 Plėkynė 79 Pomidorų sriuba su kukuliukais 27 Prancūziškos tešlos pyragėliai su kopūstais 6 Purus varškės pyragas 82 Rasalas 77 Raudonųjų burokėlių lapų sriuba 78 Rištiniai velykiniai kiaušiniai 10 Ropinių kopūstų ir bulvių apkepas 94 Sausainiai su vaflių trupiniais 38 Sausainiai „Žąsų kojelės“ 42 Silkė grietinės padaže 51 Silkė patale 15 Silkių ir bulvių paštetas 98 Silkių salotos su kopūstų rūgštymu 98 | Skruzdėlynas 72 Smetoninė silkė 76 Smetoniškai įdaryti kiaušiniai 14 Sūdyti naminiai lašinukai 49 Sūryme sūdyti lašiniai 40 Sūrio sriuba su makaronais 17 Sviestinis Velykų avinėlis 13 Svogūnų arba porų pyragas 95 Svogūnų pyragas 32 Šakotis 71 Šalta agurkų sriuba su mėtomis 104 Šiauduose virti vėdarai 79 Šimtamečiai šimtalapiai 28 Šventinė mėsos riestė 44 Tiršta daržovių sriuba, užbalinta kiaušiniu 101 Tiršta grybų sriuba duonos kepaliuke 1 02 Tiršta žirnių sriuba su sezamų sėklomis 100 Trinta burokėlių sriuba su pelėsiniu sūriu 103 Traškūs vafliai 9 Troškintos kopūstų galvelės 77 Tortas „Metrinukas“ 73 Tortas „Napoleonas“ 24 Ubagų karališkas valgis 46 Užkandinis „Napoleonas“ 97 Užkandinė duonelė su kumpiu ir grybais 91 Vandos sriuba 25 Velykinis varškėtis 11 Vestuvinis sūris 54 Vėdarai apgavikai 47 „Virgalės“ salotos 40 Virta silkė 76 Virtas kastinis 77 Virtiniai su braškių įdaru 115 Virtiniai su kiaušinių įdaru 41 Vištienos blauzdelės tešloje 85 Vištienos drebučiai su krienų padažo kepurėle 86 Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“ 12 Vištienos troškinys su grybais ir daržovėmis 107 Vištienos „žaginiai“ 20 Vyne marinuota silkė 99 Vyšnių sriuba su varškės kukuliukais 105 Žalumynų piršteliai 113 Žalumynų pyragas 96 Žemaitiška babka 54 Žiežmarių boba |