„Dubajaus stiliaus šokoladas žaibiškai tapo didžiausiu metų hitu, ir Lietuva – ne išimtis. Matome, kad pirkėjai patys aktyviai ieško specialios „kataifi“ tešlos, pistacijų kremo, „tahini“ pastos, kurie reikalingi skanėstui pasigaminti namuose. Su šiais skoniais eksperimentavo ir mūsų konditeriai, o rezultato – mūsų naujo sezono žvaigždės – jau galima paragauti. Lietuvių pamiltas sviestinis prancūziškas ragelis, pripildytas turtingo skonio pistacijų kremu, neabejotinai paliks įspūdį gurmanams. Viskas suderinta taip, kad tešlos ir įdaro kiekis būtų subalansuotas ir suteiktų nepakartojamą skonį. Norime, kad naujovę galėtų išbandyti visi norintys, todėl šią savaitę jiems turime ir patrauklų kainos pasiūlymą“, – sako Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė.
Naujasis konditerių kūrinys išsiskiria ne tik savo skoniu, bet ir išvaizda – jį puošia pistacijų trupiniai ir šokolado bei pistacijų pastos raštas. Kepant kruasanus, laikomasi prancūziškų tradicijų – juose yra net 24 proc. sviesto. Sviestas suteikia sodrų skonį ir trapią, sluoksniuotą tekstūrą, todėl rageliai būna minkšti, purūs ir kvapnūs. Be to, rūpinantis kokybe, naudojami tik ant kraiko laikomų vištų kiaušiniai.
Dubajaus stiliaus išskirtiniai kruasanai pratęsia tinklo puoselėjamą prancūziškų ragelių tradiciją. Prieš daugiau nei 30 metų „Iki“ buvo pirmasis tinklas Lietuvoje, pradėjęs savo parduotuvėse kepti šviežius kruasanus, be kurių dabar daugelis neįsivaizduoja savo dienos.
„Visuomet siekiame atliepti pasaulines tendencijas ir pirkėjams suteikti progą išbandyti naujoves. Turime didelį pranašumą – Lietuvą jau keliolika metų namais vadinantį prancūzą Thierry Lauvray, kuris meistriškai derina geriausias prancūziškas tradicijas, lietuvių pamėgtus skonius ir pasaulines madas. Dėl to mūsų pirkėjai gali paragauti tokių kepinių kaip Niujorko kruasanas, kruasaninė pynė ar net kubo formos kruasanai. Ir kai atrodo, kad gardžiausios prancūziškų ragelių variacijos jau sukurtos, jo vadovaujama mūsų konditerių komanda ir vėl nustebina“, – sako G. Kitovė.
Naujieji Dubajaus stiliaus kruasanai, kaip ir kitos bandelės, šviežia duona, parduotuvėse bus kepami net 3 kartus per dieną. Dar prieš pasirodant pirkėjams, ryte į parduotuvėse esančias krosnis pašaunami pirmieji kepiniai. Krosnys gardžiausius kepinius kepa visą dieną, kad būtų operatyviai papildomos lentynos, ir pirkėjai visuomet galėtų mėgautis šviežumu ir kokybe už gerą kainą.
Dubajaus stiliaus kruasanai jau kepami šiose parduotuvėse: IKI – STOTIS, IKI – VILNIUS, IKI – DRUSKININKAI, IKI – ALYTUS, IKI – DAINAI, IKI – VĖTRUNGĖ, IKI – GIRSTUPIS, IKI – AUŠRA, IKI – MADA, IKI – TURGUS, IKI – ŠILUTĖ, IKI – MAŽEIKIAI, IKI – ŠEŠKINĖ, IKI – UNIVERSITETAS, IKI – SAULĖTEKIS, IKI – MINDAUGO, IKI – KALNIEČIAI.
„Fabula Rud Pedersen Group“ informacija
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos