Kaunas +19,0 °C Debesuota
Šeštadienis, 19 Lie 2025
Kaunas +19,0 °C Debesuota
Šeštadienis, 19 Lie 2025
Garsūs šefai jungiasi prie IKI komandos.

Prie prekybos tinklo „Iki“ komandos jungiasi šefai Liutauras Čeprackas, Dainius Špakauskas ir Julija Steponavičiūtė-Vosylė

2025/01/07


„Iki“ praneša apie komandos papildymą – prie prekybos tinklo komandos jungiasi garsūs virtuvės šefai Liutauras Čeprackas ir Dainius Špakauskas bei receptų kūrėja, tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė.  

Prie „Iki“ prisijungę maisto profesionalai padės tobulinti „Iki“ deli prekės ženklo, siūlančio jau paruoštus patiekalus, asortimentą – klientų jau pamiltus gaminius bei prisidės kuriant dar pasirodysiančias naujienas. Siekiama, kad kiekvienas pirkėjas rastų sau tinkamą pasirinkimą – nuo tradicinių lietuviškų skonių iki modernių pasaulio virtuvių patiekalų.

„Mūsų tikslas – pasiūlyti klientams paruoštus valgyti produktus, kurie ne tik taupo laiką, bet ir yra skanūs bei kokybiški. Tikime, kad šių garsių virtuvės guru prisijungimas prie „Iki“ komandos padės dar labiau sustiprinti „Iki“ deli produktų linijos pozicijas rinkoje. Norime būti pirmuoju pasirinkimu tiems, kurie vertina kokybę ir skonį, todėl renkamės dirbti su aukščiausio lygio savo srities profesionalais“, – sako bendrovės „IKI Lietuva“ generalinė direktorė Nijolė Kvietkauskaitė.

Pasak N. Kvietkauskaitės, „Iki“ prekybos tinklas visuomet siekia formuoti gerą skonį, o viena pamatinių įmonės vertybių – atvirumas naujoms idėjoms. „Tikiu, kad naujai prisijungę komandos nariai įkvėps „Iki“ technologų komandą ir mes galėsime pasiūlyti dar įvairesnį bei kokybiškesnį asortimentą mūsų pirkėjams“, – sako ji.

„Man visada svarbiausia produktų kokybė ir įvairovė, todėl tikiuosi, kad tai ir bus šios partnerystės išskirtinumas. O „Iki“ pirkėjams bus galimybė įsigyti kokybiškus, subalansuoto skonio ir sveikus patiekalus. Savo ruožtu „Iki“ parduotuvėse visada randu produktų tiek tradiciniams, tiek įvairių pasaulio virtuvių patiekalams“, – sako virtuvės šefas Liutauras Čeprackas. 

Tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė neabejoja, kad nauja partnerystė suteiks daug erdvės kūrybai. „Sulaukusi pasiūlymo prisijungti prie „Iki“ komandos, sutikau nedelsiant, nes tokia avantiūra gyvenimo kelyje pasitaiko ne kasdien. Labai mėgstu iššūkius, nes žinau, kiek daug galimybių suteikia išėjimas iš komforto zonos. Priėmusi „Iki“ pasiūlymą tapti jų komandos dalimi siekiu asmeninio tobulėjimo ir naujo išbandymo sau“, – sako J. Steponavičiūtė-Vosylė.

Tuo tarpu Vilniuje įsikūrusio restorano „Gurmanai“ šefas Dainius Špakauskas, žinomas dėl savo gebėjimo derinti tradicinius lietuviškos virtuvės elementus su šiuolaikiniais kulinariniais sprendimais, sako partnerystės su „Iki“ rėmuose ketinąs realizuoti savo patirtį.

„Prisijungdamas prie „Iki“ atsinešu ilgametę ir įvairiapusę patirtį, kurią sukaupiau Lietuvoje ir užsienyje. Vienas iš mano tikslų yra ją įprasminti taip, kad atnaujinama „Iki“ produkcija pranoktų lūkesčius. Džiaugiuosi galimybe veikti įvairiapusėje komandoje, su kuria kartu galime pasiekti geriausius rezultatus“, – įsitikinęs D. Špakauskas. 

Privataus „Iki“ prekės ženklo deli linija – ypač plataus asortimento, siūlanti šviežius, kokybiškus ir jau paruoštus patiekalus. Šioje linijoje siūloma salotų ir pietų rinkinių, paruoštų pagal klasikinius lietuvių mėgstamus receptus bei netradicinius, įkvėptus įvairių pasaulio virtuvių. Produkcija gaminama laikantis aukščiausių kokybės standartų ir orientuojantis į šiuolaikinio pirkėjo poreikius: greitą, patogų ir gardų maistą.

 

„Fabula Rud Pedersen Group“ informacija

Dalintis
2025/07/19

Ekologinių ūkių mažėja – tarša didėja?

Lietuvoje maždaug prieš tris dešimtmečius prasidėjo domėjimasis ekologiniu ūkininkavimu ir entuziastų dėka atsirado pirmieji ekologiniai ūkiai. Iki 2030 m. pagal Europos Sąjungos (ES) žaliąjį kursą numatyta pasiekti dabar sunkiai įsi...
2025/07/19

Nuo darbo „Michelin“ restoranuose iki gelbstinčių gyvybes projektų

Darbas geriausiuose, net į „Michelin“ gidą įtrauktuose restoranuose, galimybė prisidėti prie vitaminų, skirtų besivystančioms šalims, formulių tobulinimo, naujų maisto produktų kūrimas – tik keletas tarptautinės produktų r...
2025/07/19

Lietuvoje išrinkti europarlamentarai skirtingai vertina ES daugiamečio biudžeto pasiūlymą

Europos Komisijai trečiadienį pristačius ES daugiamečio biudžeto 2028-2034 m. pasiūlymą, Lietuvoje išrinkti europarlamentarai skirtingai vertina pasiūlymo apimtį, ambicingumą ir finansavimą konkrečioms sritims.
2025/07/19

Garbanoti persikų lapai signalizuoja pavojingą ligą

Pavasarį sprogstant persikų lapams galima pastebėti, kad jauni lapeliai garbanojasi, keičia spalvą, sustorėja, formuojasi pūslės. Tai – tafrinozė. Ši liga gali pažeisti ir besiformuojančius vaisius, o pats kaulavaisis kitais metais ne...
2025/07/19

NMA: svarbu nuo plėšrūnų siekiantiems apsisaugoti ūkininkams

Nacionalinė mokėjimo agentūra (NMA) informuoja paraiškas pagal Lietuvos žemės ūkio ir kaimo plėtros 2023–2027 metų strateginio plano intervencinę priemonę „Apsaugos priemonės nuo didžiųjų plėšrūnų daromos žalos“ pla...
2025/07/19

„S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio 92-osios metinės: lenkų pagarba mūsų herojams – lyg saviems didvyriams“

Lietuvai minint Stepono Dariaus ir Stasio Girėno skrydžio per Atlantą sukaktį, ypatingą pagarbą šiam istoriniam įvykiui kasmet atiduoda ir Lenkijos visuomenė. Lakūnų žūties vietoje Pščelniko miške surengtas tradicija tapęs atm...
2025/07/18

Nei bėgti, nei rėkti. Daržovių auginimo lietuviški ypatumai

Vilniaus universiteto Visuomenės sveikatos katedros vedėjas prof. dr. Rimantas Stukas, pasidžiaugęs, kad viskas, ko reikia mūsų organizmui, užauga Lietuvoje, teigė: „Visos ligos – nuo nervų, nuraminti juos gali padėti tik daržovės.&ldq...
2025/07/18

Patvirtintas 18-as ES sankcijų paketas, nutaikytas į Rusijos karo mašiną – energetikos ir finansų sektorius

Šiandien, liepos 18 d., Europos Sąjungos (ES) Taryba priėmė 18-ą ekonominių ir individualių sankcijų paketą, skirtą riboti kritiškai svarbių Rusijos naftos ir finansų sektorių veiklą ir toliau visapusiškai varžyti režimo galim...