Storųjų lorių (Nycticebus coucang) paplitimo arealas apima Pietų Tailandą, Malaizijos pusiasalį, Singapūrą, Sumatrą bei aplinkines salas, įskaitant Malakos sąsiaurį, Riau ir Šiaurės Natunos salynus. Dažniausiai šiuos primatus galima aptikti pirminiuose ir antriniuose žemumų atogrąžų miškuose, žemesniuose gėlavandeniuose pelk...