Columbus +8,1 °C Debesuota
Trečiadienis, 2 Bal 2025
Columbus +8,1 °C Debesuota
Trečiadienis, 2 Bal 2025

„Viskas apie triušius“


„Viskas apie triušius“
2.79

Knygoje pateikiama išsami informacija apie triušių auginimą, veisimą, laikymą, ligas ir kt. Taip pat – gardžių patiekalų iš triušienos receptai.

TURINYS


TRIUŠIŲ KŪNO SANDARA IR BIOLOGINĖS SAVYBĖS............6
TRIUŠIŲ VEISLĖS ..................................................................... 16
TRIUŠIŲ VEISIMAS................................................................... 32
TRIUŠIŲ LAIKYMAS IR PRIEŽIŪRA....................................... 43
DEZINFEKAVIMAS................................................................... 52
TRIUŠIŲ PAŠARAI IR ŠĖRIMAS ............................................. 54
PAŠARAI .................................................................................... 55
TRIUŠIŲ ŠĖRIMAS .................................................................. 66
TRIUŠIŲ LIGOS......................................................................... 69
UŽKREČIAMOSIOS LIGOS ...................................................... 71
VIRUSINĖS LIGOS.................................................................... 71
BAKTERINĖS LIGOS................................................................. 77
GRYBELINĖS LIGOS................................................................. 86
DERMATOFITOZĖS.................................................................. 87
LIGOS, SUKELTOS PIRMUONIŲ............................................ 88
PARAZITINĖS LIGOS............................................................... 89
NEUŽKREČIAMOSIOS LIGOS................................................. 93
VETERINARINĖ VAISTINĖLĖ, PIRMOSIOS PAGALBOS SUTEIKIMAS...... 99
TRIUŠIŲ MUŠIMAS IR KAILIUKO LUPIMAS....................... 105
KAIP IŠDIRBTI KAILIUKĄ NAMŲ SĄLYGOMIS................... 110
PŪKINIŲ TRIUŠIŲ PRIEŽIŪRA IR PŪKŲ PARUOŠIMAS ........................... 116
SKERDIENOS APDOROJIMAS, MĖSOS SAVYBĖS............... 118
RECEPTAI................................................................................ 121