Vištienos krūtinėlės ir moliūgų paštetas

INGREDIENTAI:

  • 220 g virtos vištienos krūtinėlės
  • 170 g moliūgo minkštimo
  • 4 šaukštai kedrinių pinijų
  • 50 g porų
  • 1–2 rauginti agurkai
  • 50 ml grietinėlės
  • 1–2 šaukštai majonezo ar grietinėlės sūrio
  • 1 šaukštelis sviesto
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų

Porą supjaustykite plonais griežinėliais ir maždaug minutę pakepinkite įkaitintame svieste. Moliūgo minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais ir patroškinkite nedideliame kiekyje vandens, kol jie suminkštės, bet nepervirkite. Nusunkite ir su kitomis sudedamosiomis dalimis sudėkite į elektrinį trintuvą ir sutrinkite. Paskaninkite druska, pipirais, sudėkite paštetą į indelį ir laikykite šaldytuve.