Kiaušinius išplakite su žiupsneliu druskos. Suberkite miltus, sumaišytus su krakmolu, ir gerai išmaišykite. Nuolat maišydami pamažu į tešlą supilkite pieną. Galiausiai supilkite burokėlių sultis ir aliejų. Užmaišykite gražios rausvos spalvos blynų tešlą ir iškepkite lietinius. Įdarui veršieną supjaustykite labai mažais gabaliukais, papriką – kubeliais. Svogūną susmulkinkite, o saliero lapkotį supjaustykite plonais griežinėliais. Veršieną pakepinkite, kol ji gražiai apskrus. Suberkite pjaustytas daržoves ir viską kepinkite ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės. Įdarą pagardinkite prieskoniais, sudėkite garstyčias, išmaišykite ir palikite atvėsti. Ant šviesesnės blyno pusės dėkite įdaro, pabarstykite petražolėmis, suvyniokite ir suriškite svogūno laišku – ir estetiška, ir praktiška. Blynus sudėkite į lėkštę ir papuoškite gražiai išraityta morkos juostele.