Padažui: • 2 puodeliai sutarkuoto agurko (lupti ir išimti sėklų nereikia) • 1,5 puodelio graikiško jogurto • 2 š. gero alyvuogių aliejaus • 2 š. susmulkintų šviežių mėtų ir / ar krapų • 1 š. citrinos sulčių • 1 česnako skiltelė (supjaustyta arba sutrinta) • 0,5 a. š. jūros druskos
Patiekalo gamyba
Iš sutarkuotų agurkų rankomis lengvai nuspaudžiame skystį. Nusunktus dedame į dubenį. Pridedame jogurto, alyvuogių aliejaus, žolelių, citrinos sulčių, česnako, druskos, gerai išmaišome. Leidžiame pastovėti 5 minutes, kol skoniai susimaišys. Patiekiame iškart arba dedame į šaldytuvą ir vartojame vėliau. Šaldytuve jį galima laikyti apie 4 dienas.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos