Patisonus paraukite kaip agurkus, paskui išskobkite jų vidų. Bolivines balandas padaiginkite (Suberkite į stiklainį, pamirkykite vandenyje 4–8 val., nuplaukite, nupilkite vandenį, stiklainį uždenkite marle ir paguldykite ant šono. Daiginama, kol išlenda maži daigeliai, juos reikia kas 12 val. praplauti. Sudygsta per 1–2 paras.). Padaigintas sėklas išvirkite sūdytame vandenyje. Į jas pridėkite laukinių balandų sėklų ir išmaišykite. Šiuo mišiniu įdarykite paraugintus patisonus. Padažui svogūnus keptuvėje patroškinkite su šlakeliu vandens ir medaus, tada sudėkite baravykus ir troškinkite su prieskoniais, jaunais žliūgių lapeliais ar kitomis žolelėmis. Patiekite įdarytus patisoniukus su padažu.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos