

- mažų raugintų patisonų
Įdarui:
- daigintų virtų bolivinių balandų
- laukinių balandų sėklų
- druskos
- žliūgių papuošti
Padažui:
- džiovintų ir šviežių baravykų
- svogūnų
- medaus
- druskos
- prieskonių
- žliūgių
- 1 aitrioji paprika
Patisonus paraukite kaip agurkus, paskui išskobkite jų vidų. Bolivines balandas padaiginkite (Suberkite į stiklainį, pamirkykite vandenyje 4–8 val., nuplaukite, nupilkite vandenį, stiklainį uždenkite marle ir paguldykite ant šono. Daiginama, kol išlenda maži daigeliai, juos reikia kas 12 val. praplauti. Sudygsta per 1–2 paras.). Padaigintas sėklas išvirkite sūdytame vandenyje. Į jas pridėkite laukinių balandų sėklų ir išmaišykite. Šiuo mišiniu įdarykite paraugintus patisonus. Padažui svogūnus keptuvėje patroškinkite su šlakeliu vandens ir medaus, tada sudėkite baravykus ir troškinkite su prieskoniais, jaunais žliūgių lapeliais ar kitomis žolelėmis. Patiekite įdarytus patisoniukus su padažu.