Columbus +0,6 °C Rūkas
Ketvirtadienis, 21 Lap 2024
Columbus +0,6 °C Rūkas
Ketvirtadienis, 21 Lap 2024

GRUZDINTI PYRAGĖLIAI

2014/02/14

INGREDIENTAI: TEŠLAI: 3 stiklinės miltų nubrauktas šaukštelis druskos ¾ stiklinės karšto vandens šaukštas alyvuogių aliejaus šaukštelis paruoštų garstyčių ĮDARUI: 400 g maltos mėsos 5–6 pievagrybiai morka svogūnas 2 skiltelės česnako druskos pipirų mairūnų

Užminkykite tešlą ir palikite kambario temperatūroje, kol paruošite įdarą. Sutarkuokite morką, susmulkinkite svogūną ir šiek tiek pakepinkite. Į keptuvę sudėkite maltą mėsą. Truputį pakepinę suberkite susmulkintus česnakus, paskaninkite druska ir pipirais. Išmaišykite. Tada sudėkite supjaustytus pievagrybius ir mairūnus. Gautą masę permalkite mėsmale arba lengvai sutrinkite trintuvu. Iškočiokite tešlą, išpjaukite skritulius, ant jų uždėkite įdaro, kitais gabalėliais uždenkite. Užspausdami kraštus formuokite širdeles. Virkite karštame aliejuje. Išgriebtus sudėkite ant virtuvinio rankšluosčio.

Dalintis