Morkų tortas
Kvapnus, drėgnas, tinka Velykoms ir kitoms nuostabioms šventėms.
Reikės:
Kremui:
Morkų „rožėms“:
Torto formavimas:
Morkų cukatos
Reikės:
Naudodami daržovių skustuką, morkas supjaustykite ilgomis juostelėmis. Vandenį sumaišykite su cukrumi ir medumi, užvirinkite ir sudėkite morkas. Užvirinę jas ant lėtos kaitros, pavirkite dvi–tris minutes ir nukaiskite, palikite aušti tame pačiame puode. Morkoms atvėsus, vėl lėtai užvirinkite. Visą procesą kartokite tiek kartų, kol morkos taps permatomomis. Tuomet jas išgriebkite ant kepimo popieriaus ir trumpai padžiovinkite orkaitėje. Išėmę susukite „rožes“ arba suformuokite kitokias dekoracijas. Jas irgi palikite išdžiūti.
Kokosinis citrininis keksas
Reikės:
Glajui:
Gaivi uogų želė
Litro formai reikės:
Baltam sluoksniui:
Instagramo paskyros @elzbieta.mon kūrėja Elžbieta MONKEVIČ
Elžbietos Monkevič nuotraukos
Visa informacija, esanti portale, yra UAB „Ūkininko patarėjas“ nuosavybė. Griežtai draudžiama ją kopijuoti, keisti, perpublikuoti ar kitaip naudotis komerciniais tikslais be Bendrovės leidimo.