Sous vide gaminimo procesas vyksta trimis pagrindiniais etapais:
Sous vide metodas išpopuliarėjo ne tik profesionaliose virtuvėse, bet ir tarp maisto entuziastų dėl kelių esminių privalumų:
Sous vide gaminimui reikalinga speciali įranga, tačiau jos nėra daug:
Kad sous vide gaminimo procesas būtų sėkmingas, svarbu tinkamai paruošti produktus prieš juos pakuojant į vakuuminius maišelius:
Teisingai paruoštas produktas ir tinkamas vakuuminis pakavimas garantuoja, kad sous vide gaminimas bus efektyvus, o patiekalas – nepriekaištingo skonio!
Sous vide yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori perkelti maisto gaminimą į aukštesnį lygį. Šis metodas leidžia preciziškai kontroliuoti kepimo procesą ir užtikrina, kad patiekalai bus sultingi, skanūs ir nepriekaištingos tekstūros. Jei dar neišbandėte sous vide, dabar yra puikus laikas pradėti – tereikia įsigyti būtiną įrangą ir išbandyti pirmuosius receptus!
UAB „Augima“ fotoinformacija