Columbus +12,2 °C Mažai debesuota
Trečiadienis, 16 Bal 2025
Columbus +12,2 °C Mažai debesuota
Trečiadienis, 16 Bal 2025

Vilniaus paukštynas pradėjo tiekti produktus restoranams Suomijoje

2024/03/31


Vilniaus paukštynas, Lietuvoje užaugintą vištieną jau kelis metus tiekiantis „Hesburger“ greitojo maisto restoranams Baltijos šalyse, plečia bendradarbiavimą su šiuo tinklu. Bendrovė ne tik išplėtė tiekiamų produktų krepšelį, bet ir ėmė tiekti savo produkciją Suomijoje veikiantiems „Hesburger“ restoranams.

Pirmi Vilniaus paukštyno gaminiai į Baltijos šalių „Hesburger“ restoranus iškeliavo 2021 m. Praėjusių metų pabaigoje pradėtas produktų tiekimas ir į Suomijoje veikiančius „Hesburger“ restoranus. Iš viso per metus Vilniaus paukštynas šiam greitojo maisto tinklui patiekia iki 1000 tonų produkcijos.

hesburger

Vilniaus paukštyno pardavimų vadovo Dominyko Olbako teigimu, tarptautiniai greitojo maisto tinklai, tokie kaip „Hesburger“, savo žaliavų ir produkcijos tiekėjams kelia itin aukštus reikalavimus. Todėl vien bendradarbiavimo užmezgimas gali trukti ne vienerius metus.

„Tiekėjai, siekdami įrodyti savo produkcijos kokybę ir saugą partneriams, tokiems kaip „Hesburger“, privalo periodiškai praeiti auditus, kuriais vertinama žaliavų sudėtis, kilmė, gamybos atsekamumas ir kiti parametrai“, – aiškina D. Olbakas

Jis taip pat pabrėžia, kad produkcija turi atitikti ne tik tarptautinių sertifikatų kriterijus – greitojo maisto restoranai turi savo išplėstinį produktų standartų sąrašą, pagal kurį kiekvienas kepsnelis, paplotėlis ar kitas produktas, kurį jie pasirenka, turi būti tos pačios spalvos, formos, sudėties, skonio savybių, svorio ir t. t. „Leistinos paklaidos praktiškai nėra, nes kiekvienas vartotojas, apsilankęs tinklo restorane – dieną ar naktį, Vilniuje ar Helsinkyje, privalo gauti tokį patį produktą“, – pažymi D. Olbakas.

„Hesburger“ restoranų lankytojams siekiame pasiūlyti aukščiausios kokybės, jų poreikius atitinkančius patiekalus. Todėl išties griežtai vertiname tiekėjus ir jų siūlomą produkciją. Vilniaus paukštynas yra didžiausias vištienos gamintojas Baltijos šalyse, tiekiantis kokybišką, be antibiotikų pačių užaugintą ir pagamintą vištieną. Šis gamintojas sau taiko aukštus standartus tiek kalbant apie paukščių auginimą, tiek ir apie galutinių produktų gamybą. Tai mums ir svarbiausia. Be to, vertiname ir bendras pastangas kuriant naujus gaminius“, – sako Ivo Rosenberg, „Hesburger“ produktų kūrimo vadovas.

„Hesburger“ – suomiškas greitojo maisto restoranų tinklas. 2023 m. bendrovė valdė 273 restoranus Suomijoje ir 160 restoranų Baltijos šalyse: 59 Lietuvoje, 51 Latvijoje ir 50 Estijoje. „Hesburger“ tinklas taip pat veikia Bulgarijoje, Ukrainoje ir Vokietijoje. Visą tinklą pasaulyje sudaro daugiau nei 470 restoranų.

 

Partnerio turinys

Nuotraukoje Vilniaus paukštyno pardavimų vadovas Dominykas Olbakas.

Dalintis