

- 100 g virto ar rūkyto kumpio
- 100 g smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio
- 200 g pieno
- 2 šaukštai aliejaus
- 2 kiaušiniai
- 1 šaukštelis kepimo miltelių
- 200 g miltų
- smulkintų svogūnų laiškų, petražolių
- druskos
Kumpį supjaustykite nedideliais gabaliukais. Į pieną supilkite aliejų, įmuškite kiaušinius ir išplakite. Į plakinį suberkite sūrį, kumpį, svogūnų laiškus, petražoles. Miltus sumaišykite su žiupsneliu druskos, kepimo milteliais ir suberkite į plakinį su sūriu ir kumpiu, gerai išmaišykite. Sukrėskite tešlą į aliejumi pateptas keksiukų formeles (ne daugiau kaip 2/3 formelės tūrio) ir 35–40 min. pašaukite į 180 ºC orkaitę.