Kepenėles nuplaukite ir pusvalandžiui pamerkite į šaltą vandenį. Paskui nusausinkite ir maždaug 8 min. pakepkite. Pasūdykite, pagardinkite maltais pipirais. Iškeptas kepenėles laikykite šiltai. Kitoje keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir jame pakepinkite susmulkintus svogūnus. Suberkite avietes (kelias palikite papuošti), supilkite balzaminį actą ir viską troškinkite 7–10 min. ant silpnos ugnies. Sutrinkite elektriniu trintuvu. Tyrę pertrinkite per sietelį, kad neliktų aviečių grūdelių. Į lėkštes pilkite aviečių padažo, įdėkite kepenėlių, papuoškite avietėmis ir mėtomis.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos