Žuvis su traškia plutele ir citrininiais ryžiais

  • 2 pangasijų filė
  • 70 g maltų džiūvėsėlių
  • 30 g kokosų drožlių
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 4 skiltelės česnako
  • 1 citrina
  • bazilikų, krapų
  • druskos

Susmulkinkite bazilikus, krapus ir česnakus. Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, kokosų drožles, tarkuotą sūrį, smulkintus žalumynus ir česnakus. Išspauskite pusės citrinos sultis. Žuvies filė pašlakstykite sultimis ir pasūdykite. Džiūvėsėlių mišinį dalimis užberkite ant žuvies – lengvai paspauskite. Žuvį kepkite 200 oC orkaitėje apie 15 min. Pusę citrinos supjaustykite pusgriežiniais ir patiekite su žuvimi.