Geltonam biskvitui:
Žaliam biskvitui:
Raudonam biskvitui:
Tamsiam biskvitui:
Kremui:
Kiekvienas biskvitas kepamas atskirai, bet tešla gaminama vienodai. Geltonam biskvitui dubenyje sumaišykite visus sausus produktus. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir įmaišykite į kefyrą ir aliejų. Tada pamažu suberkite sumaišytus sausus produktus. Į kepimo formą supilkite tešlą ir kepkite 170 oC orkaitėje apie 20 min. Atvėsinkite. Iškepkite kitų spalvų biskvitus. Kremui grietinę išplakite su cukrumi, kai nebesijaus cukraus smiltelių, supilkite citrinų sultis. Visiškai atvėsusius biskvitus pertepkite grietinės kremu. Į torto lėkštę pirmiausia dėkite tamsios spalvos biskvitą, pertepkite kremu, paskui – raudoną biskvitą, pertepkite jį, tada žalsvą ir geltoną sluoksnius. Visą tortą aptepkite kremu. Galite papuošti trupiniais arba kokosų drožlėmis.