Columbus +24,6 °C Dangus giedras
Šeštadienis, 27 Lie 2024
Columbus +24,6 °C Dangus giedras
Šeštadienis, 27 Lie 2024

Naudota technika žemės ūkiui – ką rinktis, kad netektų gailėtis?

2022/11/03


Ūkininkams, ieškantiems modernių, kokybiškų sprendimų savo darbams, tačiau norintiems sutaupyti, yra sprendimas. Tai – naudota žemės ūkio technika, perkama iš patikimo tiekėjo, pagaminta pagal griežtus kokybės standartus.

Vis dėlto, šiandien rinkoje galima sutikti daugybę skirtingų prekės ženklų, kurie tarpusavyje skiriasi ne tik kainomis, bet ir gaminių kokybe. UAB „Audrokesta“ specialistai atsako, kokius gamintojus rinktis ir į ką atkreipti dėmesį, kad net naudoti žemės ūkio agregatai tarnautų kaip nauji.

prikabinama sejamoji, sejamoji Prikabinama sėjamoji.

Kokiais atvejais verta rinktis naudotą techniką savo ūkiui?

Specialistų teigimu, naudota technika gali būti ne mažiau efektyvi nei nauja. Štai kokiais atvejais rekomenduojama rinktis būtent ją:

  1. Norite sutaupyti. Ne paslaptis, kad naujausi, itin pažangūs ir kokybiški žemės ūkio įrenginiai pasižymi aukšta kaina, kurią pasiruošę mokėti ne visi. Jeigu norite ekonomiškesnio, tačiau patikimo sprendimo, UAB „Audrokesta“ komanda gali pasiūlyti tvarkingą, nepriekaištingai veikiančią, patikrintą naudotą techniką, kuri puikiai tiks turint ribotą biudžetą.
  2. Ieškote paprastesnių valdymo sprendimų. Dažnai naudoti žemės ūkio įrenginiai, pavyzdžiui traktoriai, kombainai, plūgai, purkštuvai, sėjamosios, turi mažiau sudėtingą valdymo sistemą. Juos paprasta lengva perprasti, patogu valdyti ir kontroliuoti.
  3. Pageidaujate greitų sprendimų gedimo atveju. Nuo gedimų nėra apsaugota nei nauja, nei naudota technika. Vis dėlto, ieškant greito remonto naujam agregatui, galite likti nusivylę: jeigu modelis itin naujas, meistrams gali trūkti atsarginių detalių ir priemonių, o kartais – ir techninių žinių, todėl remontas truks ilgiau ir bus brangesnis. Tuo tarpu taisant naudotą, senesnės gamybos žemės ūkio techniką, dažniausiai jos remontas būna greitesnis ir pigesnis.
purentuvas Giluminis purentuvas.

Internetinėje parduotuvėje rasite geriausius prekės ženklus:

„Horsch“ (Vokietija) – gamintojas, savo veiklą pradėjęs 1969 m., Bavarijos regione. Tai šeimos prekės ženklas, kuris seniai tapo kokybės sinonimu. Įsigiję naudotą „Horsch“ techniką galėsite būti užtikrinti, kad įrenginiai veiks maksimaliai tiksliai, sėja ir kiti darbai bus atlikti greitai ir efektyviai, todėl Jūsų ūkis džiugins išties gausiu derliumi.

„Rolmako“ (Lenkija) – Lietuvos ūkininkų labai mėgstamas prekės ženklas. „Rolmako“ purentuvai, noraginiai skutikai ir kita naudota technika pasižymi vienomis geriausių kainų rinkoje, atitinka griežtus šiuolaikinio ūkio reikalavimus ir savo kokybe nenusileidžia pasauliniams žemės ūkio technikos gamintojams.

„CLAAS“ (Prancūzija) – gamintojas, savo veiklą pradėjęs dar 1913 m., siūlo įvairią įrangą, tačiau specializuojasi kombainų gamyboje. Galite būti užtikrinti, kad naudoti, tačiau puikios būklės, manevringi „CLAAS“ kombainai tarnaus ilgai ir patikimai.

Taip pat UAB „Audrokesta“ internetinėje parduotuvėje Jūsų laukia „Lemken“ (Vokietija), „Farmet“ (Čekija), „Pöttinger“ (Austrija), „Väderstad“ (Švedija) bei kitų puikiai vertinamų gamintojų nauja ir naudota žemės ūkio technika.

purkstuvas. Naudotas purkštuvas.

Svarbu rinktis patikrintą techniką

Šiandien, kai ekonominė situacija įtempta, investicija į naują kombainą, sėjamąją ar kitą įrenginį gali būti tiesiog per brangi. Jeigu norite sutaupyti ir įsigyti išties kokybišką agregatą, visada rinkitės patikrintą naudotą techniką su kokybės garantija.

UAB „Audrokesta“ didžiausi prioritetai – gaminių kokybė ir išpildyti klientų lūkesčiai. Mūsų specialistai pasiruošę pakonsultuoti ir padėti. Nepriekaištingos būklės naudotą techniką užsakykite čia. Savo klientams visada garantuojame puikų kainos ir kokybės santykį bei patrauklius išskirtinius pasiūlymus. Užsakymus pristatome visoje Lietuvoje!

grudu traiskytuvas Grūdų traiškytuvas.

2022.11.03

Susijusios temos - skaitykite: Audrokesta, žemės ūkio technika, naudota technika, Rolmako, CLAAS

287/8

Dalintis