Skrandukus kruopščiai nuvalykite, nuplaukite tekančiu vandeniu, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame 3–4 min. pakepkite skrandukus. Paskaninkite juos druska, pipirais. Įpilkite 150 ml vandens, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 25 min. Morkas stambiai sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į troškinamus skrandukus. Maišydami troškinkite 5 min. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, cukiniją – šiaudeliais ar mažais gabalėliais, suberkite į troškinį, užpilkite 100 ml vandens ir troškinkite 5–6 min. Česnakus susmulkinkite, rozmarinus nuplaukite ir sumeskite į troškinį. Įberkite mairūno. Paskaninkite druska ir pipirais. Troškinkite dar 3–5 min. Kitame puode užvirinkite vandenį, sudėkite žiedynėliais išskirstytus brokolinius kopūstus ir pavirkite 4–5 min. Patiekite kopūstus sumaišę su troškintais skrandukais.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos