Į miltus pilame pasūdytą vandenį ir įmušame kiaušinius. Tešlą minkome, kol taps kietoka, susukame į plėvelę ir paliekame 1 val.
Mėsą smulkiai supjaustome. Svogūną sukapojame taip smulkiai, kad atsirastų sulčių. Sudedame prieskonius ir išmaišome. Paliekame 1 val. marinuotis.
Tešlą iškočiojame iki 1 mm storio. Supjaustome norimo dydžio paplotėlius (gali būti apvalūs arba kvadratiniai). Į vidurį dedame paruoštą mėsytę ir formuojame pyragėlį. Tada jo apačią pamirkome aliejuje ir dedame į garų puodą. Verdame ant vidutinės liepsnos 30–40 min. Patiekiame su grietine, pabarstyta žalumynais.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos