Grietinėlę išplakite iki standžios konsistencijos. Įmaišykite medų, citrinos sultis, vanilę, galite įberti ir tarkuotos citrinos žievelės. Kremą dėkite į šaldytuvą. Nupjaukite abu arbūzo galus. Vidurinę dalį palikite tokią, kokio aukščio norite torto. Nupjaukite arbūzo žievę. Sausoje keptuvėje pakepinkite migdolų drožles iki gražios auksinės spalvos. Atvėsinkite. Arbūzą būtinai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Dėkite ant lygaus paviršiaus ir šonus bei viršų aptepkite grietinėlės kremu. Torto šonus ir dalį viršaus aplipinkite kepintais migdolais, o vidurį apiberkite smulkintomis uogomis ir vaisiais. Tortą 15–20 min. palaikykite šaldytuve ir patiekite į stalą.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos