INGREDIENTAI:
Nuplautas ir nudžiovintas petražoles susmulkinkite. Fermentinį sūrį sutarkuokite smulkia trintuve. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų ir išplakite su 4 šaukštais šalto vandens, smulkintomis petražolėmis, druska ir maltais pipirais. Baltymus išplakite atskirai iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į trynius. Didelėje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir supilkite purią kiaušinių masę. Sumažinkite ugnį ir nemaišydami kepkite apie 7 min. Tada pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, keptuvę uždenkite ir omletą ant silpnos ugnies kepkite dar 6–7 min. Kol jis kepa, obuolį nulupkite, išpjaukite sėklalizdį, sutarkuokite stambia trintuve ir sumaišykite su grietinėlės sūriu. Sukrėskite obuolius vienoje omleto pusėje, sulenkite jį pusiau užklodami įdarą. Įdarytą omletą supjaustykite porcijomis, dėkite į pašildytas lėkštes ir patiekite į stalą.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos