Virtą bulvę ir morką sutarkuokite stambia trintuve. Agurką supjaustykite kubeliais, o silkę – nedideliais gabaliukais. Į salotinę dėkite sluoksniais – bulves, silkę, agurkus ir morkas. Kiekvieną sluoksnį pertepkite majonezu. Iš kiaušinio, pieno, miltų, aliejaus ir žiupsnelio druskos užmaišykite blynų tešlą. Paplakite ir iškepkite kelis lietinius blynus. Virtą morką ir burokėlį atskirai sutarkuokite smulkia trintuve. Kiekvieną sumaišykite su smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu, įdėkite po trintą česnako skiltelę, majonezo ir viską sumaišykite. Dalį blynų aptepkite morkų įdaru, o kitus – burokėlių. Blynus susukite į ritinėlius ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Likusia mase aptepkite salotų viršų ir sudėkite spalvotas blynų „rožytes“. Salotas bent valandą palaikykite šaldytuve – jos bus geresnio skonio. Prieš patiekdami į stalą papuoškite petražolėmis.