Sous vide gaminimo procesas vyksta trimis pagrindiniais etapais:
Sous vide metodas išpopuliarėjo ne tik profesionaliose virtuvėse, bet ir tarp maisto entuziastų dėl kelių esminių privalumų:
Sous vide gaminimui reikalinga speciali įranga, tačiau jos nėra daug:
Kad sous vide gaminimo procesas būtų sėkmingas, svarbu tinkamai paruošti produktus prieš juos pakuojant į vakuuminius maišelius:
Teisingai paruoštas produktas ir tinkamas vakuuminis pakavimas garantuoja, kad sous vide gaminimas bus efektyvus, o patiekalas – nepriekaištingo skonio!
Sous vide yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori perkelti maisto gaminimą į aukštesnį lygį. Šis metodas leidžia preciziškai kontroliuoti kepimo procesą ir užtikrina, kad patiekalai bus sultingi, skanūs ir nepriekaištingos tekstūros. Jei dar neišbandėte sous vide, dabar yra puikus laikas pradėti – tereikia įsigyti būtiną įrangą ir išbandyti pirmuosius receptus!
UAB „Augima“ fotoinformacija
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos