Patiekalui reikės:
200 g šviežios lašišos filė (be odos)
1 avokado
1 nedidelio raudonojo svogūno
1 v. šaukšto sojos padažo
1 v. šaukšto citrinos sulčių
1 v. šaukšto alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio garstyčių
Druskos ir pipirų pagal skonį
Šviežių krapų (papuošimui)
Lašišą ir avokadą supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat smulkiai supjaustykite raudoną svogūną ir sumaišykite jį su lašiša bei avokadu.
Padažui sumaišykite sojos padažą, citrinos sultis, alyvuogių aliejų ir garstyčias. Užpilkite viską ant lašišos ir avokado mišinio, įberkite druskos, pipirų. Švelniai sumaišykite visus ingredientus ir palikite šaldytuve 15–20 minučių, kad skoniai susimaišytų.
Patiekite patiekalą šaltą, papuoštą krapais.
Desertui reikės:
200 g grūdėtos varškės
2 prinokusių bananų
2 šaukštų medaus
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
Žiupsnelio cinamono
Saujos riešutų arba granolos papuošimui
Bananus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais arba mažais kubeliais. Grūdėtą varškę sumaišykite su medumi, kol gausite vientisą masę. Jei norite, gali įdėti vanilės ekstrakto ar žiupsnelį cinamono, kad desertas būtų aromatingesnis.
Į pasirinktus indelius, kuriame patieksite desertą, dėkite po sluoksnį grūdėtos varškės, tada bananų griežinėlius. Kartokite sluoksnius tol, kol sunaudosite visus ingredientus.
Paruoštą desertą pabarstykite riešutais, granola ar kitais mėgstamais priedais. Galima pridėti šiek tiek medaus ar klevų sirupo ant viršaus.
Skanaus!
UAB "Bosanova" informacija
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos