

INGREDIENTAI:
- 2 menkių filė (gali būti ir kitokia balta žuvis)
- 2 šaukšteliai sviesto
- 1 didesnis arba keli mažesni pomidorai
- 1 citrina
- 1 paprika
- ryšelis čiobrelių
- druskos
- maltų pipirų
Žuvį pabarstykite druska, maltais pipirais, pašlakstykite pusės citrinos sultimis. Pomidorus supjaustykite nestorais griežinėliais. Iš paprikos iškrapštykite sėklas ir supjaustykite griežinėliais. Iš kepimo popieriaus padarykite žuvies dydžio laivelius, į juos ir sudėkite žuvį. Ant viršaus uždėkite po griežinėlį citrinos, sviesto gabalėlį, kelis pomidorų ir paprikos griežinėlius. Pabarstykite smulkintais čiobreliais. Kepimo popieriaus kraštus suglauskite ir maždaug 15 min. pašaukite į 180 ºC orkaitę. Paskui popieriaus kraštus praskleiskite ir dar 10 min. kepkite, kad žuvis apskrustų. Patiekite su virtais ryžiais, bulvėmis ar kitomis daržovėmis.