

- 120 g fermentinio sūrio
- 120 g mėlynųjų pelėsių sūrio
- 200 ml riebios grietinėlės
- 300 g ridikėlių
- 250 g sluoksniuotos tešlos
- 120 g smidrų
- 1 šaukštelis smulkintų čiobrelių
Fermentinį sūrį sutarkuokite. Susmulkinkite pelėsinį sūrį. Ir vieną, ir kitą sūrį suberkite į dubenį ir sumaišykite su grietinėle, čiobreliais. Iškočiokite tešlos lakštą ir įtieskite į kepimo formą suformuodami 1 cm kraštelius. Ridikėlius supjaustykite griežinėliais. Smidrus nuplaukite ir perpjaukite išilgai pusiau. Ant tešlos sukrėskite sūrio masę, išdėliokite ridikėlius ir smidrus. Kepkite 200 oC orkaitėje apie 20 min.