

- 2–4 puodeliai atvėsintos juodos kavos
- 2–4 puodeliai šalto pieno
- 100–200 g užšaldyto vandens ledukų
- 2–4 šaukšteliai nerafinuoto rudojo cukranendrių cukraus
- 100–200 ml grietinėlės (geriausia plakamosios)
- 20–40 g juodojo šokolado
- 2–4 g cinamono
- Išvirkite kavą, ją pasaldinkite ir atvėsinkite, supilkite į permatomas aukštas stiklines, įpilkite šalto pieno, įdėkite daug ledukų.
- Ant viršaus užpurkškite plaktos grietinėlės, užtarkuokite juodojo šokolado, užberkite cinamono.
- Įdėkite po šiaudelį (geriausia daugkartinį) į kiekvieną indelį.
- Sudėkite visas paruoštas kavos stiklines į padėklą ir apibarstykite jį sode žydinčių gėlių žiedlapiais.