Įdaryti žuvies maltiniai

INGREDIENTAI:

  • 500 g žuvies filė
  • 2 kiaušiniai
  • 100 g baltos duonos minkštimo
  • 50 g sviesto
  • 50 g svogūnų laiškų
  • 15 g krapų
  • džiūvėsėlių pavolioti
  • aliejaus kepti

Kietai išvirkite kiaušinius. Duoną užpilkite vandeniu. Sumalkite žuvį ir nuspaustą duoną. Susmulkinkite virtus kiaušinius. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus. Minkštą sviestą sumaišykite su kiaušiniais ir žalumynais. Dėkite žuvies malinio ant delno, padarykite paplotėlį, per vidurį uždėkite kiaušinių ir svogūnų įdaro ir užlenkite kraštus. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Maltinius pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite.