Fermentinį sūrį sutarkuokite. Susmulkinkite pelėsinį sūrį. Ir vieną, ir kitą sūrį suberkite į dubenį ir sumaišykite su grietinėle, čiobreliais. Iškočiokite tešlos lakštą ir įtieskite į kepimo formą suformuodami 1 cm kraštelius. Ridikėlius supjaustykite griežinėliais. Smidrus nuplaukite ir perpjaukite išilgai pusiau. Ant tešlos sukrėskite sūrio masę, išdėliokite ridikėlius ir smidrus. Kepkite 200 oC orkaitėje apie 20 min.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos