Kukuliams:
Maltinukams:
Tešlos kukuliams kiaušinio baltymą atskirkite nuo trynio. Baltymą užpilkite pienu ir lengvai išplakite. Supilkite aliejų, miltus ir užmaišykite tešlą. Maišydami kaitinkite ją ant silpnos ugnies, kol sutirštės ir pasidarys vientisa. Atvėsinkite, įdėkite kiaušinio trynį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais ir gerai išmaišykite. Puode užvirinkite vandenį, šiek tiek pasūdykite ir ugnį sumažinkite. Dviem šaukšteliais darykite nedidelius tešlos kukulius, dėkite į puodą ir virkite, kol iškils į paviršių. Išgriebkite juos ir sudėkite į lėkštę. Maltinukams pieną sumaišykite su džiūvėsėliais ir masę kaitinkite ant silpnos ugnies, kol pasidarys vientisa. Atvėsinkite ir suverskite į elektrinį trintuvą. Sudėkite maltą mėsą, aliejų, kiaušinio baltymą, įberkite prieskonių ir sutrinkite. Iš šios masės drėgnomis rankomis darykite nedidelius (2,5–3 cm) kukulius, dėkite į nuovirą, kur virė tešlos kukuliai, ir išvirkite. Išgriebkite juos. Morką supjaustykite griežinėliais ir išvirkite kukulių nuovire. Galiausiai į sriubą sudėkite ir vienus, ir kitus kukulius, dar kartą užkaitinkite ir patiekite ją į stalą.