Columbus +22,9 °C Debesuota
Sekmadienis, 1 Rgs 2024
Columbus +22,9 °C Debesuota
Sekmadienis, 1 Rgs 2024

Elektroninės prekybos platforma „Kaimas į namus“ stabiliai auga

2023/09/25


Elektroninė parduotuvė www.kaimasinamus.lt nuo pirmųjų elektroninių sandorių platformoje skaičiuoja jau metus. Lankytojų bei apsipirkimų skaičius nuolatos auga. Vasaros metu vidutiniškai per mėnesį čia apsilankydavo po 70 tūkst. vartotojų. Naujų vartotojų paskyrų sukūrimo skaičius kas mėnesį padidėja dešimtimi. Šiandien yra per 830 aktyvių paskyrų, o 90 iš jų – aktyvūs įvairių prekių bei paslaugų teikėjai.

Vertinant vasaros laikotarpį, pirkėjai aktyviausi buvo liepos mėnesį. Rugpjūčio mėnesį prie platformos prisijungė 6 nauji pardavėjai/paslaugų teikėjai.

Daivos Urbonavičiūtės Putpelių Ūkis – šeimos ūkis, kuriame jau 26 metus auga putpelės. Ūkio šeimininkai rūpinasi, kad kiekvieną valgytoją pasiektų kokybiški putpelių kiaušiniai ir šviežia mėsa. Galima rinktis: nepjaustytas putpeles, krūtinėles, šlauneles, kepenėles, rinkinius sultiniui, marinuotas putpeles bei paruoštus gaminius, t. y. troškintas putpeles ir paštetą. Ūkis siūlo pasilepinti putpelių kiaušiniais, kurie supakuoti po 12 ir 18 vnt. bei dėžutėse „palaidi“ kiaušiniai po 120 vnt.

Mėsos konservų cechas „Papartis“, priklausantis Asociacijai Paparčių Krašto Bendruomenė, siūlo jautienos konservų bei edukacijas: natūralaus muilo gaminimo ir šakočio kepimo edukaciją.

Džiaugsmo meduoliai – dviejų draugių sukurtas verslas. Asortimente rasite meduolių su kanapėmis, apelsinais, aguonomis, šonine, Habanero pipirais, mėtomis, raudonėliu ir net silke. Įmonė turi dar vieną veiklą – gali ne tik iškepti nuostabių meduolių, bet ir juos dekoruoti šiuolaikinėmis technologijomis. Meduoliai dekoruojami inovatyviu „JetLT“, Lietuvoje gaminamu, spausdintuvu, kuris tiesiai ant meduolio atspausdina norimą paveiksliuką su specialiai kurtais maistiniais dažais. „Kaimas į namus“ parduotuvėje galite rasti meduolių ir mokomąją meduolių dekoravimo edukaciją.

planBee – Jaunos moters verslas, kurios svajonė buvo sukurti ką nors, kas padėtų sumažinti plastiko naudojimą ir tarnautų žmogaus buičiai. Taip atsirado vaško drobelės. Drobelėms gaminti naudoja vašką, pušų sakus (jie suteikia papildomo lipnumo) bei OEKO-TEX® sertifikatu pažymėtą medvilnę. Vaškas ir sakai turi antibakterinių savybių, padedančių maistą išlaikyti šviežią ilgiau ir neleidžia veistis pelėsiui. „Kaimas į namus“ parduotuvėje rasite drobelių rinkinių bei edukaciją, kaip drobeles pasidaryti pačiam.

Coliukės sapnų gaudyklės – tai veikla vienos kūrėjos, kuri atrado dvasinę ir emocinę ramybę kurdama sapnų gaudykles. Šiomis dienomis sapnų gaudyklės tai unikalus, akį traukiančios puošybos elementas. Jomis puošiame savo namus, automobilius, darbo aplinkas, fotografų studijas, įvairių švenčių aplinkas bei dovanojame artimiesiems ir draugams. Šiais metais kūrėja pristatė naujieną – kvepiančią sapnų gaudyklę. Kaimasinamus.lt parduotuvėje galite rasti šios kūrėjos organizuojamą Sapnų gaudyklių edukaciją.

Kadakada – tai mamos ir dukros duetas. Suvienijusios savo kūrybinius gebėjimus bei fantaziją, jis dovanoja grožį visoms moterims. „Kaimas į namus“ parduotuvėje rasite platų šilkinių gumelių asortimentą.

Elektroninės prekybos platformoje www.kaimasinamus.lt taip pat galima rasti:

Maisto produktų, kurių šiuo metu yra gerokai per 600 produktų;

Įvairių gaminių iš metalo, odos, molio, tekstilės – per 100 produktų;

Sertifikuotų produktų - per 90 produktų;

Amatininkų gaminių, edukacijų ir kitų paslaugų.

 

Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūros informacija

Dalintis