Tortas taip vadinamas todėl, kad visko produktų sąraše po du.
Biskvitui: • 2 kiaušinių • 2 stiklinių cukraus • 2 šaukštelių kepimo miltelių • 2 stiklinių pieno • 2 stiklinių aliejaus • Kakavos – tiek, kad būtų pakankamai rudas
Glajui: • 200 g riebios grietinėlės • 200 g juodojo šokolado
Biskvito produktus gerai sumaišome ir, tešlą supylę į skardą, kepame 180 ºC temperatūroje, kol įkištas pagaliukas bus sausas ir ant jo matysis stamboki trupiniai. Atsargiai, neperkepkite – pyragas neturi būti išdžiūvęs!
Kol biskvitas kepa, gaminame glajų. Užverdame grietinėlę, sudedame šokoladą ir maišome, kol masė taps vientisa. Svarbiausia – šios masės neišragauti, nes nebeturėsite kuo puošti torto! Iš orkaitės išimtą karštą biskvitą subadome šakute ir užpilame karštu glajumi. Palaukiame, kol atvės, tada dedame į šaldytuvą.
Kad naktį tortas išliktų sveikas, šaldytuvą užrakiname, o raktą atiduodame kaimynui, nes naktimis į galvą ima lįsti įvairios mintys!
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos