Džiovintus grybus mirkome per naktį. Ryte juos nukošiame, bet skysčio neišpilame. Supjaustome šiaudeliais. Išverdame burokėlius, taip pat supjaustome šiaudeliais. Pjaustytus grybus ir burokėlius verdame vandenyje, kuriame mirko grybai. Įdedame pjaustytą, nekepintą svogūną. Jei nemėgstame, galima svogūną virti nepjaustytą, o prieš valgant barščius, išimti. Įdedame pipirų, laurų lapų, pagal skonį druskos.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos