Į vidutinio dydžio karščiui atsparų indą sudėkite nemažais gabaliukais supjaustytas morkas, moliūgo skilteles ir ketvirčiais supjaustytus svogūnus. Daržoves pašlakstykite aliejumi, pabarstykite trintais česnakais, tarkuota citrinos žievele, druska bei paprika, viską išmaišykite. Daržoves maždaug 15 min. pašaukite į 190 oC orkaitę. Vištieną pašlakstykite citrinų sultimis, pabarstykite druska, maltais pipirais, džiovintais bazilikais ir palikite pasimarinuoti, kol kepa daržovės. Tada krūtinėlę dėkite į indą su pakepusiomis daržovėmis ir dar 15–18 min. kepkite tokioje pačioje temperatūroje. Kai vištiena pakeis spalvą, o daržovės pasidarys minkštos, dėkite į lėkštę, papuoškite citrinos griežinėliu, bazilikų lapeliais ir iš karto patiekite į stalą.