Lydeką supjaustykite gabalėliais, gerai įtrinkite pipirais, druska, smulkintais česnakais ir padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą pasimarinuoti. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir kepkite žuvį. Ji neturi visiškai iškepti. Sudėkite žuvies gabaliukus į gilesnį karščiui atsparų indą ir užpilkite vyno padažu. Padažui pagaminti į tą pačią keptuvę supilkite vyną, sultinį, grietinėlę ir išmaišykite miltus. Viską kaitinkite, kol padažas kiek sutirštės. Tada įmaišykite smulkintų krapų, pasūdykite ir pagardinkite maltais pipirais. Žuvį su padažu 25–30 min. pašaukite į 180 ºC orkaitę.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos